ΔΤ από υποψήφια βουλευτή Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής) Ολυμπία Αποστόλου: Σειρά συναντήσεων με τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και ένστολους συνδικαλιστές είχε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής τις προηγούμενες μέρες σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

Στις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί πλήρως για υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, αλλά και εργασιακά ζητήματα που απασχολούν τους ένστολους.

Από τις συζητήσεις προέκυψε ότι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι στο έργο τους είναι η έλλειψη σύγχρονων οχημάτων, η μη παροχή αποτελεσματικών μέσων προστασίας, η μη αναγνώριση της επικινδυνότητας των επαγγελμάτων τους, οι αποσπάσεις σε αεροδρόμια, τουριστικές και συνοριακές περιοχές που δημιουργούν ελλείψεις προσωπικού αλλά και μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική ζωή, η καθυστέρηση στην ψηφιοποίηση και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών.

Όσον αφορά την επαναλειτουγία της σχολής αστυφυλάκων Νάουσας, η στελέχωσή της με νέο προσωπικό και όχι με αστυνομικούς από τα Τμήματα της Ημαθίας είναι περισσότερο από επιβεβλημένη.

Η Πυροσβεστική βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της Πολιτικής Προστασίας, που θα παίζει όλο και σημαντικότερο ρόλο τα επόμενα χρόνια, λόγω και των αυξημένων προκλήσεων από την κλιματική κρίση.

Από την πλευρά της, η κυρία Αποστόλου διαβεβαίωσε πυροσβέστες και αστυνομικούς ότι η προστασία του πολίτη βρίσκεται διαχρονικά στις προτεραιότητες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αφού είναι ζήτημα που αγγίζει πρωτίστως τους μη προνομιούχους συμπολίτες μας. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ιστορικά πρωταγωνίστησε στον πολιτικό «αποχρωματισμό» των σωμάτων ασφαλείας γιατί πιστεύει ότι η αποτελεσματική και αμερόληπτη λειτουργία τους είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Η κ. Αποστόλου ευχαριστεί για το χρόνο και τις πολύτιμες πληροφορίες τον Διοικητή Πυροσβεστικής Ημαθίας κ. Κουβακά, τον Διοικητή Π.Υ. Νάουσας κ. Παυλίδη, τον Διοικητή Π.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Γερόπουλο και όλους τους πυροσβέστες.

Επίσης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Αδαμίδη, τον Διοικητή Τ. Τροχαίας Βέροιας κ. Παρούτογλου, τον Διοικητή Τ. Ασφάλειας Νάουσας κ. Κουτή, τον Διοικητή Τ. Ασφάλειας Αλεξάνδρειας κ. Μπουρδάνο, τον Διοικητή Α.Τ. Αλεξάνδρειας κ. Νιώπα και όλους τους αστυνομικούς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, τον Πρόεδρο κ. Μούρτη και τους κυρίους Τσιλώνη και Κοπαλίδη.

Ολυμπία Αποστόλου,

Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κίνημα Αλλαγής

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή