ΔΤ: Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την διοργάνωση του Αγώνα Δεξιοτεχνίας την Κυριακή 30/04/2023 στο Μακροχώρι Ημαθίας, μπροστά από το Δημαρχείο Μακροχωρίου.

Ο αγώνας θα προσμετρά στο στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και αναμένεται να προσελκύσει πολλές συμμετοχές.. 

Η διοργάνωση θα είναι διήμερη, ξεκινώντας από το Σάββατο 29/04/23 με θέαμα, party και πολλά happenings για όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μικρούς και μεγάλους και θα τελειώσει με την απονομή των επάθλων την Κυριακή το μεσημέρι.Το Σάββατο από τις 17:00 μ.μ. θα ξεκινήσει η έκθεση βελτιωμένων, ιστορικών, 4χ4 αυτοκινήτων στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλά happenings και πάρτυ με dj !!!

Στον αγώνα την Κυριακή μπορούν να συμμετέχουν όλα τα αυτοκίνητα που πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται και όλοι οι οδηγοί που διαθέτουν άδεια οδήγησης. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να δείξουν τις δεξιότητές τους, με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, θα έχουν την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουν δηλώνοντας συμμετοχή. Η εκκίνηση του αγώνα είναι στις 11:00 το πρωί της Κυριακής και οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές στην γραμματεία του αγώνα ως τις 10:30π.μ. 

Οι αγώνες δεξιοτεχνίας προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα και ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος ανάλογα ώστε όλοι οι θεατές να μπορούν να απολαύσουν τις προσπάθειες των οδηγών. 

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε ένα πολύ πλούσιο σε θέαμα αγώνα.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή