ΔΤ: Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της Βέροιας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Νίκος Τσιαμήτρος.

Στην δίωρη περίπου παραμονή του μεταξύ, παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών, ο Νίκος Τσιαμήτρος είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των λαϊκών αγορών, με το υψηλό κόστος παραγωγής, αλλά και τον παραλογισμό που υπάρχει με τους παραγωγούς να πουλάνε φτηνά τα προϊόντα τους στο εμπόριο και τους καταναλωτές να ψωνίζουν ακριβά!!! 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψή του στην λαϊκή αγορά της Βέροιας, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Τσιαμήτρος δήλωσε: 

«Υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι στις λαϊκές υπάρχουν πολύ καλές τιμές για τους καταναλωτές, σε σχέση τις άλλες εμπορικές αγορές με τα ίδια προϊόντα. Παράλληλα οι καλές τιμές συνδυάζονται με την ποιότητά τους. Πρέπει , επιτέλους, η πολιτεία να στηρίξει τις λαϊκές αγορές, προστατεύοντας τους παραγωγούς και τους πωλητές των λαϊκών αγορών, τους οποίους εμπιστεύονται οι καταναλωτές» δήλωσε ο Νίκος Τσιαμήτρος και πρόσθεσε πως «στον εκλογικό αγώνα μαζί και δίπλα στους ανθρώπους της καθημερινότητας και του μεροκάματου. Στην κοινωνική βάση της παράταξης. Αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής. Να είσαι κομμάτι της κοινωνίας που θέλεις να εκπροσωπήσεις, ώστε να μπορείς να νιώθεις τα πραγματικά προβλήματα. Στις 21 Μαΐου δίνουμε το μήνυμα της Αλλαγής με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ».

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή