Δελτίο Τύπου από Όμιλο Προστασία Παιδιού Βέροιας:

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ΓΑΣ- ΠΑΕ Βέροιας και της ιστορικής ομάδας των παλαιμάχων Λάρισας, που είναι μια από τις ομάδες που κατέκτησε στο παρελθόν το πρωτάθλημα Ελλάδας. 

Το ΔΣ του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας ευχαριστεί θερμά τις αποστολές και των δυο ομάδων αλλά και τους φιλάθλους για την κάθε είδους στήριξη προς τον συλλογο. Τον κύριο Τάκη Παπατζίκο για την πρωτοβουλία του να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Μαζί μας παρευρέθηκαν και στήριξαν ο υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθιας κύριος Αποστολος Βεσυρόπουλος. Ο Βουλευτής Ημαθιας κύριος Αναστάσιος Μπαρτζωκας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθιας κύριος Κωστας Καλαιτζιδης. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι κύριος Στεργιος Μουρτζιλας και κύριος Θεόφιλος Τεληγιαννιδης. Οι Αντιδήμαρχοι, κύριος Καλλιστρατος Γρηγοριαδης, κυρία Συρμουλα Τζημα, κύριος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Η κυρία Στεργιανη Αραμπατζη. Ο κύριος Αντωνιος Μαρκούλης, ο κύριος Μιχαλης Χαλκιδης. Ο σύλλογος ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΜΑ.μΑ Βέροιας και ο σύλλογος ΑΙΓΕΣ αθλητικό Σωματείο ατόμων με αναπηρία Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ κύριο Αθανάσιο Δελλα για την αψογη συνεργασία και την στήριξη του στον σημερινό αγώνα. Το BANER που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση ήταν μία ευγενική προσφορά της οικογένειας του αείμνηστου Δημοσθενη Καραφουλιδη, Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και φιλάθλου της Βέροιας. 

Οι δωρεές  που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων προς όφελος των οικογενειών του ομίλου και θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της φιλανθρωπικής μας δράσης . Σας ευχαριστούμε.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή