Δήλωση Υποψηφιότητας του Άγγελου Τόλκα:

Ημαθιώτισσες και Ημαθιώτες

Φίλες και φίλοι,

Με τη διάλυση της Βουλής το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε μία κοινοβουλευτική θητεία κατά την οποία γνωρίσαμε την διακυβέρνηση των σκανδάλων, της διαφθοράς, της αισχροκέρδειας, της αδιαφάνειας, της προχειρότητας! Τέσσερα χρόνια είδαμε τον κυνισμό και το ανάλγητο πρόσωπο της εξουσίας που ενδιαφέρεται για την συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους και ισχυρούς. Ενώ δεν χρειάζεται να περιγράψουμε όσα ζούμε εξαιτίας της ακρίβειας Μητσοτάκη.

Μια φράση κυριαρχεί πλέον στα χείλη όλων μας: Ως εδώ! Να φύγει ο Μητσοτάκης! 

Ως Βουλευτής Ημαθίας στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέταξα τον αγώνα για τη Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, το συμφέρον των πολλών κι όχι των ισχυρών, για το καλό της Ημαθίας. Σταθερά και αταλάντευτα για την μεγάλη προοδευτική παράταξη που εκπροσωπείται επάξια και πλειοψηφικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Με τα ιδανικά και τις αξίες της κεντροαριστεράς, με χέρια καθαρά, δίπλα σε κάθε έναν που αγωνιά και αγωνίζεται. Μακριά από επετηρίδες, αξιωματούχους, ιδιοκτήτες, κληρονόμους κι εξαρτήσεις δώσαμε και δίνουμε τον αγώνα μαζί. Όχι απλά τώρα αλλά από το 2006 που πρωτοεκλέχτηκα Νομαρχιακός Σύμβουλος Ημαθίας. Έναν δύσκολο, επίπονο αγώνα, με προκλήσεις, αλλά που στο τέλος του θα μας βρει πάλι νικητές! 

Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια, όσα διεκδικήσαμε, για όσα αγωνιστήκαμε ενεργοποιούνται ξανά για μια Ημαθία Ισχυρή, ΟΧΙ των Ισχυρών. Για την Ημαθία που έχει πολλές δυνατότητες, οι οποίες παραμένουν εγκλωβισμένες λόγω συμφερόντων. Για την Ημαθία που της αξίζει να πρωταγωνιστήσει, με τους νέους και τις νέες στο πλευρό μας, τους ανθρώπους της εργασίας, της δημιουργίας, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους. Για την Ημαθία όχι των ΕΛΙΤ αλλά των πολλών. 

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Θα επιλέξουμε τους ίδιους ξανά ή την αλλαγή που θα σημάνει την νίκη της Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης; 

Θα επιλέξουμε την προοπτική για τον τόπο μας ή την συνέχιση της καταστροφής; 

Σας καλώ όλες κι όλους να δώσουμε μαζί και αυτήν την κρίσιμη μάχη. Με όραμα, ειλικρίνεια, σχέδιο, ελπίδα κι αποτέλεσμα. 

Σας ζητώ να εμπιστευθείτε ξανά τη δική μας αδιαμεσολάβητη σχέση! 

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!! 

Με την δύναμη των πολλών!

Για μια Ημαθία ισχυρή, όχι των ισχυρών! 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή