ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Θέλετε να εξασφαλίσετε καλοκαιρινή εργασία σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, με όλες τις νόμιμες απολαβές και προδιαγραφές; Ελάτε στο καφέ – εστιατόριο «Πλατεία» στην ορεινή Κύπρο. Ικανοποιητικός μισθός, δωρεών διαμονή και διατροφή, πλήρεις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

Ζητούνται σερβιτόροι, αγόρια και κορίτσια, με επικοινωνιακό πνεύμα και όρεξη για δουλειά, για εργασία στο καφέ – εστιατόριο «Πλατεία» στην ορεινή Κακοπετριά της Κύπρου, για την περίοδο 20 Ιουνίου – 20 Σεπτεμβρίου 2023 (μπορεί να γίνουν σχετικές διευθετήσεις για τις ημερομηνίες). 

Μισθός: 900 ευρώ (καθαρός) 

Ασφάλιση: Καταβολή από τον εργοδότη Κοινωνικών ασφαλίσεων, Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (ΓΕΣΥ Κύπρου). Δεν αφαιρούνται οι εισφορές από τον μισθό, καλύπτονται πλήρως από τον εργοδότη! 

Ωράριο: 8 – 9 ώρες σε βάρδιες (08:00 – 16:30 και 16:00 – 00:00) 

Διαμονή: Δωρεάν για όλους, σε αξιοπρεπή δωμάτια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, δωρεάν ρεύμα και νερό 

Διατροφή: Δωρεάν για όλους (κατά τη διάρκεια της βάρδιας) 

Αεροπορικά Εισιτήρια: Με ευθύνη των εργαζομένων – Μπορούν να γίνουν διευκολύνσεις 

Πληροφορίες: Δημήτριος Ευγενίου (τηλ. 00357 – 99685233) 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή