Από kerkidasport.grΝέα ήττα για τη ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Ηρακλή με 2-1 το Σάββατο (22/4/2023) και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία!

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, μπορεί να έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και αγωνιστικότητα σε σχέση με το ματς της Αριδαίας, όμως δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πιο ποιοτικό «γηραιό και έτσι η συνέχεια του πρωταθλήματος γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Η «Βασίλισσα» μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ κατάφεραν να σκοράρουν.

Ήταν το 5ο λεπτό όταν ο Άλεξιτς δέχθηκε μια ωραία κάθετη μπαλιά και από οριακή θέση οφσάιντ βγήκε μόνος με τον Βενετικίδη, τον οποίο πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 0-1.

Οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν και στο 25’ έφεραν στα ίσια το ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλορεντίν Μπουόλι, το οποίο έδωσε με καθυστέρηση ο διαιτητής για καθαρό χέρι αμυντικού του Ηρακλή, έπειτα από σέντρα του Ντουμάνη.

Τρία λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξιτς από τον Βενετικίδη, όμως ο ρέφερι υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, στο 29’ η ΒΕΡΟΙΑ με τον Μπελεβώνη που έφυγε λίγο άουτ και στο 38’ ο Ηρακλής με τον Πανάγου που έδιωξε σε κόρνερ ο Βενετικίδης.

Οι Βεροιώτες μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπελεβώνη να έχει ένα καλό σουτ του 46’ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 56’ το νέο σουτ του Ντουμάνη δεν ανησύχησε τον Παλαβράκη.

Στο 61’ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ και μάλιστα με αυτογκόλ, όταν ο Πανάγου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μανωλιούδης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στην πλάτη του Περδίκη και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Βενετικίδη, γράφοντας το 1-2!

Στο 69’ ο Μπουόλι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σωτήρια από τον Παλαβράκη, ενώ στο 85’ η δυνατή κεφαλιά του Κολλαρά κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ του Ηρακλή.

Τελευταία καλή στιγμή στο 88’ όταν ο Κόκκορης μπήκε από αριστερά στη Βεροιώτικη περιοχή αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον Βενετικίδη.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής) / Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) Ζήρδας (Δράμας)

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης, Μανωλιούδης, Περδίκης, Μπλέτσας (64’ Ιωάννου), Μασούρας (76’ Μπαϊντού), Μπουκουβάλας, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (76’ Ελευθεριάδης), Γιουκούδης (83’ Ισαακίδης), Μπουόλι.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μιστκόφσκι (46’ Κούστα), Άλεξιτς (79’ Σγουρής), Ματίας Τόμας (82’ Κόκκορης), Νταμιάν Σίλβα (90’ Δοϊρανλής), Κωστούλας, Βιτλής, Πατράλης, Κουντουριώτης (46’ Χειρίτραντας).

Επεισόδιο Κούγια και φιλάθλου στις κερκίδες των επισήμων

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ηρακλή, υπήρξε επεισόδιο στην κερκίδα των επισήμων μεταξύ του Αλέξη Κούγια και φιλάθλων των γηπεδούχων!

Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε στις κερκίδες λίγο μετά την έναρξη του ματς (με το που μπήκε πέτυχε το 0-1 ο Ηρακλής), και ενώ όλα φαινόταν να κυλούν ήρεμα, στο 40′ περίπου της αναμέτρησης ξαφνικά υπήρξε κάποια “σπίθα” που προκάλεσε την “φωτιά”!

Κάποιοι φίλαθλοι του είπαν κάτι, αυτός αντέδρασε και στη συνέχεια για περίπου 5 λεπτά γενικεύτηκε το επεισόδιο, πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα εκατέρωθεν, υπήρξαν φτυσιές (δείτε το βίντεο), ενώ τα πράγματα ηρέμησαν μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον Αλέξη Κούγια σε διπλανή θύρα που ήταν κάποιοι φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι μάλιστα τον χειροκρότησαν!

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου ανακοίνωσε προ ημερών ότι ο Κούγιας θα πάρει το 33% των μετοχών και θα είναι ο νέος πρόεδρος, όμως η είσοδός του στην ΠΑΕ βρίσκεται στον «αέρα» λόγω αντιδράσεων των οργανωμένων οπαδών.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή