Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΘΕΞΗΣ: ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ.

Mε τίτλο  “ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ – ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ” ή πώς μεταφέρεις δραματουργικά στη σκηνή ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, μετά την αγαστή συνεργασία μας το 2021 στη σειρά «Ηχογραφήσεις μεγάλων λογοτεχνών από γνωστούς ηθοποιούς», έρχεται στο Θέατρο της Ραχιάς για να μας εξοικειώσει με την δραματοποιημένη λογοτεχνία και με πτυχές της υποκριτικής τέχνης.

Με όχημα το έργου του Λέοντος Τολστόι Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ, που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη και συμπρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Γαλίτη,  ο Θανάσης Κουρλαμπάς θα μας μιλήσει για το έργο του και από κοινού με τους συμμετέχοντες θα ιχνηλατήσουν τη μαγεία της θεατρικής τέχνης!

·         Ζητήματα θεατρικής πρακτικής

·         Στοιχεία τεχνικής προσέγγισης ρόλων

·         Σημασία και τρόποι φωνητικής τοποθέτησης στην αφήγηση και στη δραματουργία

Ημέρα διεξαγωγής: Κυριακή 7 Μαΐου, ώρα 11:30π.μ. – 4:00

Τόπος διεξαγωγής: Θέατρο Ραχιάς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δηλώσεις συμμετοχής – κατοχύρωση θέσης με μήνυμα στο 6945798726

Εκ μέρους του ΔΣ   ο πρόεδρος  Άρης Ορφανίδης

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή