Ανακοίνωση από την Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας:

Με βαθύτατη θλίψη η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας πληροφορήθηκε την εις Κύριον εκδημία του καθηγητού Ιωάννη Καραβιδόπουλου σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση του Κυρίου μας. 

Ο αοίδιμος καθηγητής υπήρξε βιβλικός θεολόγος διεθνούς κύρους και παγκοσμίου ακτινοβολίας, πολυγραφότατος συγγραφέας και διαπρεπής πανεπιστημιακός δάσκαλος. 

Η Ιερά Μητρόπολή μας ευτύχησε να έχει τον μακαριστό Ιωάννη Καραβιδόπουλο πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής των Παυλείων, από την πρώτη διοργάνωσή τους και για είκοσι εννέα συναπτά έτη. Στη μακρόχρονη αυτή συνεργασία θαυμάσαμε την πολύπλευρη μόρφωσή του, το εκκλησιαστικό του ήθος και την αγάπη του για την Εκκλησία, το ήρεμο του χαρακτήρα του και κυρίως την ευγένεια και τον σεβασμό του προς όλους. 

Ευχόμεθα και προσευχόμεθα ο Βασιλεύς των βασιλευόντων και Κύριος των κυριευόντων να τον αναπαύσει εν Χώρα ζώντων και να χαρίσει στη σύζυγό του και τους οικείους του την άνωθεν παρηγορία.  

Αιωνία του η μνήμη. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή