Την Τρίτη 11 Απριλίου στα γραφεία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Ημαθίας (ΑΝΗΜΑ) για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα LEADER για την περίοδο 2023-2027.

Η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς το παρών έδωσε σχεδόν το σύνολο των Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας. Τα στελέχη της ΑΝΗΜΑ παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους το γενικό πλαίσιο του νέου προγράμματος LEADER ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος, με πολλές ερωτήσεις, απαντήσεις και προτάσεις για δράσεις που σχετίζονται με τους επενδυτικούς στόχους των παραγωγικών φορέων. Τέλος, σημειώνεται ότι οι Οργανώσεις Παραγωγών του νομού Ημαθίας σχεδιάζουν μετά το Πάσχα νέα συνάντηση, μαζί με τις Ο.Π. των νομών Πέλλας, Φλώρινας και Λάρισας όπου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τον κανονισμό ΕΛΓΑ και την «Πράσινη Συμφωνία».

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή