Συναντήσεις με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος με τους οποίους αντάλλαξε ευχές ενόψει των γιορτών του Πάσχα.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης κ.κ. Γιώργο Αδαμίδη και Ανδρέα Καλογερόπουλο από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα παραβατικότητας που υπάρχουν στην Ημαθία και άκουσε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σώμα της τοπικής δύναμης, με κυριότερο αυτό της γήρανσης του προσωπικού, μιας και οι προσλήψεις αφενός είναι μειωμένες και αφετέρου οι νέοι αστυνομικοί πρώτα τοποθετούνται σε θέσεις των Αθηνών και του λεκανοπεδίου γενικότερα.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον Διοικητή της Τροχαίας Βέροιας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου από τον οποίο εκτέθηκε το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρουσιάζεται στο κέντρο της πόλης. Ένα πρόβλημα το οποίο διογκώνεται λόγω του παλαιού ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης και τις παράνομες σταθμεύσεις στους κεντρικούς δρόμους της. 

Οι συναντήσεις του υποψηφίου Βουλευτή κ. Νίκου Τσιαμήτρου στην Αστυνομική Διεύθυνση ολοκληρώθηκαν με τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας. Ο Πρόεδρος της ΕΑΥΝ Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν για να φτάσει στο τελευταίο στάδιο πριν την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου και ζήτησε από τον υποψήφιο Βουλευτή να βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους και να έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του, όπως έκανε και μέχρι τώρα ως ελεύθερος επαγγελματίας.  

Τέλος ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας όπου συνομίλησε με τον Διοικητή της Δημήτριο Πάντσιο και τους εργαζόμενους πυροσβέστες, οι οποίοι δήλωσαν πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό που παρουσιάζεται και ιδιαίτερα ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται για την προστασία των δασών μας.

“Βρήκα μάχιμους ανθρώπους που θέλουν στήριξη”

Μετά τις συναντήσεις που είχε ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με χαρά συναντήθηκα με τους εργαζόμενους των τοπικών σωμάτων ασφαλείας και με ικανοποίηση αντίκρισα συνανθρώπους μας αποφασισμένους να προσφέρουν με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. 

Ενώ το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας μάχεται καθημερινά υπό αντίξοες συνθήκες για να παρέχει υπηρεσίες και ασφάλεια στους πολίτες, η Κυβέρνηση κλείνει τα αυτιά της στα αιτήματά τους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της υποστελέχωσης των υπηρεσιών με αποτέλεσμα να υπερβάλλουν εαυτόν για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους με ελάχιστους υπαλλήλους. Ενώ προσφέρουν τα μέγιστα σε βασικότατους τομείς, όπως είναι η ασφάλεια και η προστασία από θεομηνίες, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι οι πιο κακοπληρωμένοι κλάδοι.

Και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και εγώ προσωπικά στεκόμαστε υπέρ των σωμάτων ασφαλείας και αφουγκραζόμαστε τα αιτήματά τους για παροχή κινήτρων και μισθολογικής ανταμοιβής, με στοχευόμενη ενίσχυση του δυναμικού και του εξοπλισμού.

Για αυτό από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρέπει να βγει ισχυρό, με ανθρώπου που θα έχουν ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων τους και θα αγωνίζονται για τα δίκαια των εργαζομένων». 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή