Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα και στον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη πραγματοποίησε ο νέος  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας ταξίαρχος Γεώργιος Τζήμας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ταξίαρχο Γεώργιο Αδαμίδη

Ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Γεώργιο Τζήμα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και τον καλωσόρισε στην Αποστολική Μητρόπολη Βεροίας, όπου κήρυξε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και ευχήθηκε ο προστάτης και πολιούχος της Βεροίας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος και ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιος Μεγαλομάρτυρας Αρτέμιος να τον ευλογούν και να τον ενισχύουν στο δύσκολο έργο του.

Ο Μητροπολίτης Βέροιας, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον παρευρισκόμενο στη συνάντηση Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο Γεώργιο Αδαμίδη και τους συνεργάτες του, για τη συμπαράσταση της Ελληνικής Αστυνομίας στο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Ταξίαρχου Γεώργιου Τζήμα στη Γ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και καλή δύναμη στη συνέχεια του έργου στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Αβραμίδη.

Στη συνάντηση του Δημάρχου Βέροιας με τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίστηκε η ανάγκη καλής συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ασφάλειας στην καθημερινότητα των δημοτών.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή