ΔΤ: Στην αρχή είπαν ότι τα de minimis θα πληρωθούν εντός Φεβρουαρίου. «Μικρός» ο Φεβρουάριος και η υπόσχεση μεταφέρθηκε για αρχές Μαρτίου. Μετά για το τέλος Μαρτίου και στη συνέχεια για την Παρασκευή πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ακολούθως, φτάσαμε αισίως στη Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη, ενώ η τελευταία εξέλιξη είναι η πληρωμή τη Μεγάλη Πέμπτη.

Η επιτομή της προχειρότητας και της ασυνέπειας από την κυβέρνηση, για λίγα ευρωπαϊκά «ψίχουλα» προς τους αγρότες μας. Φανταστείτε πόσο πιο πίσω θα πήγαιναν οι πληρωμές, αν οι αγρότες έπαιρναν τα χρήματα που πραγματικά δικαιούνταν.

Μεγάλη Εβδομάδα των παθών του Χριστού, κι ας μην σχολιάσουμε περαιτέρω την κυβερνητική υστέρηση. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα περάσει, η Ανάσταση θα έλθει και την Κυριακή του Πάσχα και την Κυριακή 21η Μαΐου, χρόνος που τελειώνει η τετραετία των παθών του ελληνικού λαού.

Αντώνης Μαρκούλης

υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή