Δελτίο Τύπου από ΛΑΒ: Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Δεξιοτεχνίας που θα διεξαχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Μακροχωρίου  από σήμερα 12/04/2023 και έως 27/03/2023.

Οι αθλητές και ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΣΔΔΑ (e-omae-epa.gr) ή να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής στο έντυπο του οργανωτή. Δεκτές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται και την Κυριακή 30/03/23 στον χώρο της γραμματείας του αγώνα για μέλη, φίλους και ενδιαφερόμενους αλλά και μέσο της ιστοσελίδας της λέσχης www.laverias.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση lavverias@gmail.com. 

Για περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον έφορο αγωνιστικού Κ. Καπάρα Σωτήρη στο τηλ. 6972 621 101.

Έφορος Τύπου                 Ο Πρόεδρος

Χρήστος Κίτσος                Γιώργος Λαζός

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή