Από το Φροντιστήριο ΕΝΑ και ΟΜΙΛΟΣ: Καθώς η σχολική χρονιά φτάνει προς το τέλος της πολλοί μαθητές Γυμνασίου και οι γονείς τους προβληματίζονται και ανησυχούν για την προετοιμασία ενόψει των εξετάσεων. Στο Φροντιστήριο ένα & Όμιλος αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του μαθητή και στεκόμαστε δίπλα του. Για αυτό σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων προσανατολισμένο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη διδασκαλία των έξι  εξεταζόμενων μαθημάτων. 

Με το επαναληπτικό πρόγραμμα, που μόνο εμείς υλοποιούμε εδώ και 27 χρόνια, θα εξηγήσουμε τα πιο σημαντικά τμήματα της ύλης, θα εστιάσουμε στα SOS και θα καθοδηγήσουμε τους μαθητές με σημειώσεις και σχεδιαγράμματα για το πώς πρέπει να διαβάσουν ενόψει εξετάσεων αλλά και πώς πρέπει να γράψουν ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους. Το πρόγραμμα ξεκινάει την Πέμπτη 20/4/2022 (μαθήματα θα γίνουν και τη Μεγάλη Εβδομάδα) και θα ολοκληρωθεί με το πέρας των εξετάσεων. 

Επειδή το κίνητρό μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας, παρέχουμε το επαναληπτικό πρόγραμμα σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή προσφοράς.

Ρωτήστε μας και θα εκπλαγείτε!!!

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα 2331021022 & 2331021021

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή