ΔΤ από υποψήφια βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) Φρόσω Καρασαρλίδου: «Δεν είναι καλάθι του Πάσχα, είναι καλάθι της κωλοτούμπας», λένε και φωνάζουν οι κτηνοτρόφοι της χώρας. Τα λένε οι ίδιοι οι επαγγελματίες και παραγωγοί που παρακολουθούν την Αγορά, βιώνουν τον ανταγωνισμό και δε νιώθουν καμία στήριξη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε για κοινές αντιδράσεις και δηλώσεις των δύο κλάδων, των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών: «Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, στηρίζει τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και κάνει ανοιχτό πόλεμο στα παραδοσιακά κρεοπωλεία. Ο Υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς είναι εξαφανισμένος από παντού, ενώ και από τις υποσχέσεις Μητσοτάκη ότι θα σπάσει αυγά για την κτηνοτροφία, δεν είδαμε τίποτα». 

 Η κτηνοτροφία καταστρέφεται, το κόστος ζωοτροφών και ενέργειας είναι δυσβάστακτο και δεν λύνεται με «επιδοτήσεις», τα κοπάδια όλο και μειώνονται, οι κτηνοτρόφοι λιγοστεύουν και το μόνο που «εισπράττουν» είναι η ταλαιπωρία και η απόγνωση, μπροστά σε ένα αβέβαιο μέλλον για την επιβίωσή τους. 

 Η Κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι μακριά από τα προβλήματα και την αγωνία των μικρομεσαίων επαγγελματικών ομάδων. Έχει χάσει την επαφή και την εμπιστοσύνη των πολιτών, η οποία δεν παρέχεται, κερδίζεται! 

 Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για τις ζωές μας! 

Συνεχίζουμε την μάχη για ένα πιο δίκαιο μέλλον!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή