ΔΤ από Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας: Ολοκληρώνεται ο κύκλος  των καθιερωμένων πνευματικών ομιλιών που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αποτελούν ποιμαντική μέριμνα και πρωτοβουλία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο 1 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης θα τελεστεί ο Αναστάσιμος Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Ιερομόναχο Γρηγόριο Γρηγοριάτη.

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας, θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Ιερομόναχο Γρηγόριο Γρηγοριάτη, ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα: «Λόγος περί Εκκλησίας».

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή