Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ, οργανώνει και υλοποιεί Εξ Αποστάσεως το νέο τμήμα εκπαίδευσης Security, με στόχο τις ερχόμενες εξετάσεις Πιστοποίησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση 105 ωρών θεωρίας, για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Πιστοποιητικό τύπου Α’).

Προλάβετε τις επικείμενες προκηρύξεις Προσωπικού Ασφαλείας (Φύλαξη σε Μουσεία, ΟΣΕ, Νοσοκομεία, Υπουργεία κτλπ……)

Με την χρήση της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες  να παρακολουθούν το μάθημα μέσω Η/Υ, από το σπίτι τους.

Oι υποψήφιοι, εκπαιδεύονται πάνω σε θέματα όπως:

  • Ασφάλεια-φύλαξη  εγκαταστάσεων
  • Προστασία Προσώπων-Χρηματαποστολών
  • Παροχή Πρώτων Βοηθειών
  • Πυρασφάλεια-Κατάσβεση Πυρκαγιάς
  • Εργασιακό Στρες-Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Την εκπαιδευτική Ομάδα αποτελούν  έμπειροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, Ψυχολόγοι και Νοσηλευτές. Οι συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι τόσο από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) όσο και από το ΚΕΜΕΑ, και διαθέτουν πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.

Σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Εξασφαλίστε μία θέση έγκαιρα !!!

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

Εγγραφές καθημερινά…..

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία 

 

Γραμματειακή υποστήριξη ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αγ. Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία, Βέροια

Τηλ: 2331021061 – 2331120331

Κιν: 6973928402

Ώρες επικοινωνίας  08:00- 21:00

Fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή