ΔΤ: Η Πρωτοβουλία για το Παιδί πιστή στο ραντεβού της, ανακοινώνει το Πασχαλινό Bazaar της, που θα γίνει από τη Δευτέρα 03 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου, στο κατάστημα  επί της οδού Αντωνίου Καμάρα 2 (στον πεζόδρομο, πρώην κατάστημα «ΑΝΕΜΗ»).

Το κατάστημα θα είναι ανοικτό καθημερινά και σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων.

Οι εθελόντριες του Οργανισμού από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο φετινό κάλεσμά μας, με πολύ μεράκι, αγάπη και μεγάλη τέχνη. 

Στο Πασχαλινό Bazaar θα διατεθούν σε χαμηλές τιμές πολλές χειροποίητες λαμπάδες και άλλα θαυμάσια έργα (χρηστικά, διακοσμητικά, στολίδια, κοσμήματα, εποχιακά και πολλά άλλα είδη) υψηλής αισθητικής και ποιότητας ώστε όλοι οι φίλοι και οι υποστηρικτές του έργου της Πρωτοβουλίας να μπορέσουν για άλλη μία φορά να βοηθήσουν στην φροντίδα και προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών της.

Σας περιμένουμε όλους! 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή