Θέμα ωρών θεωρείται πως είναι η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ενώ το ενδιαφέρον στην Ημαθία εστιάζεται κυρίως στις υποψηφιότητες των γυναικών του συνδυασμού, καθώς οι άνδρες υποψήφιοι φαίνεται πως έχουν “κλειδώσει” από καιρό. 

Δεδομένες είναι οι υποψηφιότητες του υφυπουργού και βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου και των εν ενεργεία βουλευτών Τάσου Μπαρτζώκα και Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ενώ όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως υποψήφιος θα είναι και ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Γιώργος Γουλτίδης. 

Όσον αφορά στις υποψηφιότητες των γυναικών, πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι η Λίνα Τουπεκτσή έλαβε το… οκ από τη ΝΔ και θα είναι υποψήφια βουλευτής, οπότε απομένει μία ακόμα υποψηφιότητα, για να κλείσει την 6αδα του ψηφοδελτίου. 

Τα σενάρια για το 6ο πρόσωπο είναι αρκετά, με επικρατέστερο σενάριο να είναι υποψήφια από τη Νάουσα η Τζωρτζίνα Αθανασίου, προκειμένου να υπάρχει εκπροσώπηση από την περιοχή, πέρα από την προσωπική συνεισφορά των υποψηφίων φυσικά. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή