Άγρια καταδίωξη υπόπτου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (29/3/2023) στη Βέροια. Ύποπτο όχημα καταδιώχθηκε αρχικά από όχημα της Ασφάλειας Βέροιας, ενώ στη συνέχει συμμετείχαν στην καταδίωξη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και άλλα περιπολικά. 

Τελικά, ο ύποπτος ακινητοποιήθηκε στις 19.50, σε περιοχή έξω από τον Προμηθέα Βέροιας και του πέρασαν χειροπέδες, αφού πρώτα το όχημά του συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα της ασφάλειας. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό αν η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς και οι λόγοι της καταδίωξης. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες στο InVeria.gr, οι αστυνομικοί αναζητούσαν ναρκωτικά. 

Το InVeria.gr εξασφάλισε ερασιτεχνική λήψη βίντεο από την στιγμή που άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας περνούν χειροπέδες στον ύποπτο που καταδίωκαν. 

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή