Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, 21 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αγαπητές Ημαθιώτισσες και Ημαθιώτες,

Η 21η Μαΐου 2023 ορίστηκε η ημέρα που καλείστε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα. Καλείστε να επιλέξετε αυτούς που θα κυβερνήσουν τα επόμενα χρόνια, με συνέπεια στους δημοκρατικούς θεσμούς, με πίστη στις δυνατότητες των Ελλήνων για ανάπτυξη και ευημερία, με αρχές για ισότητα, ισονομία, ισηγορία, αξιοκρατία.

Να επιλέξετε τους συντοπίτες σας που θα σας εκπροσωπήσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο, αποτελώντας την δυνατή φωνή για την ανάδειξη, προώθηση και επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που μαστίζουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Ημαθίας, στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, όπως είναι τα αγροτικά προϊόντας μας, η μεταποίησή τους, που μαζί με την κτηνοτροφία, αποτελούν την «βαριά» βιομηχανία της ερατεινής γης.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να δώσει μία ακόμη μεγάλη, εκλογική, μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων του λαού. Με μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες, το κίνημα του ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και με την δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη, την επομένη των εκλογών καλείται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο. Γι αυτό όσο πιο ισχυρό θα βγει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, τόσο περισσότερο θα συμβάλλει στην αναγέννηση της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας. Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αποτελέσει το «ανάχωμα» σε μοχθηρές μεθοδεύσεις και αντιδημοκρατικές πρακτικές που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, σ´ αυτή την προσπάθεια, συστρατεύομαι ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Ημαθίας. Στην απόφαση αυτή με οδήγησε η προσήλωση στις θέσεις αυτές, τις οποίες υπηρέτησα και υπηρετώ διαχρονικά από την αυτοδιοίκηση, τους πολιτιστικούς φορείς, αλλά και τη μεγάλη αγάπη για τον τόπο μου, την Ημαθία.

Περισσότερο όμως απ´ όλα, η απόφασή μου οδηγείται από την αδήριτη ανάγκη να συνδράμω πραγματικά και έμπρακτα στην επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην θέση που αρμόζει ιστορικά.

Θα αγωνιστώ μ´ όλες μου τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό, για την ιστορική αυτή αναγέννηση του κινήματος και για την πρόοδο του τόπου μας. Επιθυμία μου είναι να ενώσω την δική μου φωνή με την δική σας, να γίνω ο άνθρωπός σας που θα υπηρετήσει με αυταπάρνηση τα δίκια σας.

Ο αγώνας ξεκίνησε!!!

Νίκος Τσιαμήτρος

Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή