ΔΤ από Φανή Γιωτάκη: Καλεσμένη της Δημοσιογράφου Λίας Λάππα στο ΕΛΛΑΔΑ24 βρέθηκε η Φανή Γιωτάκη, υποψήφια Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Ημαθία απέναντι στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα.

Η Φανή Γιωτάκη εξαπέλυσε πυρά εναντίον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο για την κατάργηση του χαρακτήρα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, τη ψήφιση του νόμου για τη συνεπιμέλεια, την απουσία του κράτους στη παιδική προστασία και την έλλειψη των κοινωνικών δομών για τα θύματα ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας.

Ανέλυσε τέλος το πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο πλαίσιο του οικογενειακού δικαίου και για τα μέτρα αναφορικά με την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή