ΔΤ από ΤΟΒ: Το 2o Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας ο ΤΟΒ συμπράττει με τους  ΦΙΛΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ  & το VESPA CLUB VERIA!!!

🌸Ζωγραφική Προσώπου – Face Painting

Κυριακή 26 Μαρτίου – πάρκο Ελιάς – ώρα 10:00 -11:00

Καθώς συγκεντρωνόμαστε στο πάρκο της Ελιάς και ετοιμαζόμαστε για  τον Περίπατο στον ροζ κάμπο της Βέροιας, ζωγραφίζουμε και ένα ανθάκι ροδακινιάς στα μικρά  προσωπάκια αλλά και στα μεγαλύτερα!

🌸Περίπατος στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 – συνάντηση στο πάρκο Ελιάς – αναχώρηση ώρα 11:00

Καθώς περπατάμε χαλαρά στα ανθισμένα χωράφια, στο δρόμο μας συναντούμε συλλεκτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας & των Φίλων Κλασσικού Αυτοκινήτου Βέροιας  να ποζάρουν με φόντο τα διάσημα δέντρα!

Τι άλλο μας μένει από το να ποζάρουμε μαζί τους! 

🌸 Vespa –Βόλτα  στις Ανθισμένες Ροδακινιές

Κυριακή 26  Μαρτίου 2023 – συνάντηση στο πάρκο Ελιάς – αναχώρηση ώρα 11:10

Όταν το VESPA CLUB VERIA συναντά τις Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας το θέαμα είναι συναρπαστικό! Τα κομψά  άνθη του κάμπου μας υποδέχονται ένα σύμβολο αιώνιας φινέτσας! 

Κατηφορίζουμε προς τον οικισμό της Μέσης, παίρνουμε το δρόμο για Κουλούρα, σταματάμε στα ολάνθιστα χωράφια, φωτογραφιζόμαστε και χαιρόμαστε την ομορφιά της φύσης! Συνεχίζουμε προς το χωριό Άμμος και  επιστρέφουμε στη Βέροια αφού σταματήσουμε για νεράκι και κολατσιό! 

Εάν διαθέτετε vespa ή μηχανάκι μικρού κυβισμού μπορείτε και εσείς  να συμμετέχετε στην βεσπό – βόλτα !

🌸 Περιήγηση στην πόλη της Βέροιας 

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 – συνάντηση στο πάρκο Ελιάς –ώρα αναχώρησης 13:00

Μια βόλτα στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης μας  για τους φίλους  που θα έρθουν από μακριά και όχι μόνο! Θα σας συνοδεύσουν οι πιο ενημερωμένοι «τουριστικοί  οδηγοί»…οι ντόπιοι εθελοντές μας!!!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή