ΔΤ: Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας  διεξαγωγής της 20ης  Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων που θα γίνει την Κυριακή 30/04/2023 στο Μακροχώρι Ημαθίας, μπροστά από το Δημαρχείο Μακροχωρίου.

Ο αγώνας θα προσμετρά στο στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και αναμένεται να προσελκύσει πολλές συμμετοχές.. 

Η διοργάνωση θα είναι διήμερη, ξεκινώντας από το Σάββατο 29/04/23 με θέαμα, party και πολλά happenings για όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μικρούς και μεγάλους και θα τελειώσει με την απονομή των επάθλων την Κυριακή το μεσημέρι. 

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλα τα αυτοκίνητα που πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται και όλοι οι οδηγοί που διαθέτουν άδεια οδήγησης. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να δείξουν τις δεξιότητές τους, με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, θα έχουν την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουν δηλώνοντας συμμετοχή.

Οι αγώνες δεξιοτεχνίας προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα και ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος ανάλογα ώστε όλοι οι θεατές να μπορούν να απολαύσουν τις προσπάθειες των οδηγών. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή