ΔΤ: Οι μαθητικές εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, ξεκινούν την Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 7:30 με τους σπουδαστές πιάνου, των τμημάτων του Πέτρου Φάκα, Κωνσταντίνου Τσαφή και Θανάση Ρεπάνη.  

Ακολουθούν συναυλίες από τα τμήματα, κιθάρας, βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, βυζαντινής μουσικής, μονωδίας, μουσικής προπαιδείας και μουσικοκινητικής αγωγής, ορχηστρικών συνόλων, μουσικής δωματίου, ρεσιτάλ από τελειόφοιτους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, παράσταση τμημάτων παραδοσιακών χορών, παράσταση Σχολής Χορού ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και εκθέσεις τμημάτων ζωγραφικής και κατασκευών. 

Οι μαθητές της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας έχουν την ευκαιρία να εμφανίζονται στη σκηνή της Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για να παρουσιάζουν στις οικογένειές τους, στους φίλους τους αλλά και στους φιλόμουσους συμπολίτες μας την πρόοδό τους στα μαθήματα που παρακολουθούν. 

Οι συναυλίες αυτές αποτελούν μια θαυμάσια ευκαιρία για παιδιά 6-7 ετών που σκοπεύουν να ξεκινήσουν μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, γνωρίζοντας περισσότερα για το όργανο που τους ενδιαφέρει. 

Πληροφορίες για το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας αλλά και για όλα τα τμήματα που λειτουργούν στην ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, για παιδιά από 2 ετών αλλά και τμήματα ενηλίκων, μπορείτε να πάρετε από τη γραμματεία του Χώρου Τεχνών, 3ος όροφος ή στο τηλέφωνο 2331078100. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μαθητικών εκδηλώσεων, αλλά και όλων των δράσεων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, www.veriaculture.gr 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή