ΔΤ: Μετά την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, αλλά και σε άλλα σημεία της Ημαθίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χαιρετίζω την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση του λαού της Ημαθίας. Οι συντοπίτες μας, όλων των κοινωνικών τάξεων, σαν μια γροθιά, ζητούν από την Κυβέρνηση να αποδώσει αυτά που αναλογούν, σε όσους φέρουν ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Να γίνει απονομή δικαιοσύνης και να αποδοθεί η ευθύνη όχι μόνο στους εργαζόμενους, αλλά και σ΄ αυτούς που δεν έκαναν τίποτα για να θωρακιστεί η ασφάλεια στους σιδηρόδρομους.

Δυστυχώς η Ημαθία θρήνησε και δικά της παιδιά. Η Ημαθία πονάει και δεν ξεχάσει ποτέ τα παιδιά που χάθηκαν, από την αδιαφορία, την αδράνεια και την απραξία της σημερινής Κυβέρνησης. Το πρόβλημα μπορεί να είναι διαχρονικό, αλλά την κύρια ευθύνη την έχει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη που κυβερνά την χώρα μας για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να κάνει τίποτα για να εκσυγχρονίσει ένα σαθρό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ με την δυνατή φωνή του Νίκου Ανδρουλάκη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και στις αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας και το πολιτικό της ύφος και ήθος. Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ με την μαχητικότητα όλων των στελεχών του και τις προοδευτικές προτάσεις του και τις δημοκρατικές αρχές του, θα βάλει φραγμό στον κατηφορικό δρόμο που μας οδηγούν τα τελευταία χρόνια.  

Νίκος Τσιαμήτρος

Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή