Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός ΙΧ και ενός δίκυκλου σημειώθηκε λίγο μετά τις το βράδυ στην διασταύρωση των οδών Κεντρικής και Μ. Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Βέροιας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αναβάτη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr από το επιτόπιο ρεπορτάζ, το δίκυκλο κινούνταν επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου (άνοδος) και το αυτοκίνητο επί της οδού Κεντρικής. Το δίκυκλο χτύπησε στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί ο αναβάτης, ωστόσο – ευτυχώς – οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φαινόταν να είχε σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βέροιας. 

Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κεντρικής. Σε κάθε περίπτωση, την προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή