ΔΤ: Οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ προειδοποιούσαν ακόμη και με εξώδικα για τον κίνδυνο δυστυχήματος. Κι ο Μητσοτάκης ετοίμαζε επικοινωνιακή φιέστα με φόντο τους σιδηρόδρομους.

Ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας. Που πόνεσε και θα πονά. Για τους νέους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα. Που φονεύθηκαν τόσο βάναυσα.

Αυτές τις σκληρές και δύσκολες ώρες, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε τις σιωπηρές φωνές των νέων μας. Ο θρήνος των οποίων γίνεται οργή. Ο μαζικός ξεσηκωμός των παιδιών αυτών σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα «Δεν θα ξεχάσουμε», τρομάζει και πρέπει να τρομάζει την κυβέρνηση. 

Η απάντηση στη νέα γενιά δεν πρέπει να είναι τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα, αλλά η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Ένα αίτημα που κυριαρχεί και θα νικήσει. Η επιχειρούμενη προσπάθεια επικοινωνιακής συσκότισης και προστασίας του Μητσοτάκη θα πέσει στο κενό. Τέσσερα σχεδόν χρόνια συνεχόμενων τραγικών κυβερνητικών λαθών, δεν θα σβηστούν από τη θρασύτατη επιμονή στο ανθρώπινο λάθος ενός σταθμάρχη.

Αντώνης Μαρκούλης

υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή