Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, από τις 7 έως τις 17 Μαρτίου 2023 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή»και θα αναπτύξει το θέμα: «Το μαρτύριο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεργίου για την εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. 

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Ο αγώνας της νηστείας» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στη Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο. 

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Θεοδώρας της Βασιλίσσης μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης. Στο τέλος θα ομιλήσει ο Ιερομόναχος Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Περί νοεράς προσευχής». 

Την Κυριακή 12 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας.  

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας. Στο τέλος θα ομιλήσει ο Ιερομόναχος Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Περί νοεράς προσευχής». 

Την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης για την εορτή του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, κατά την οποία εορτάζει η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Χριστοδούλη.  

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Πως γίνεται η σωστή προσευχή;» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξανδρείας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Ημαθίας «Οι Σταυραετοί».  

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.  

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή