Eπιστολή στο InVeria.gr: Στις 07/02/2023 – 11/02/2023 η  Γ΄ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Βεροίας πραγματοποίησε την 5ήμερη εκδρομή της στην Αθήνα.

Η εκδρομή ήταν προγραμματισμένη από καιρό πριν, από το Δ.Σ. μαθητών – Διεύθυνση Σχολείου-Δ.Σ. γονέων και το πρακτορείο ταξιδίων  «RALLIS TRAVEL»

Ο καιρός χιονιάς με προβλήματα στις συγκοινωνίες ιδιαίτερα από Λάρισα προς Αθήνα.

Α ) Την Τρίτη 07/02/2023 το πρωί ο Διευθυντής ήταν ανήσυχος για την δυσκολία της διαδρομής λόγω των καιρικών φαινομένων κι ήταν σε συνεχή ενημέρωση.

Β)  Ιδιοκτήτης και οδηγός των λεωφορείων ήταν ήρεμοι και προετοιμασμένοι (με τηλεφωνική ενημέρωση  συνεχώς ) για το δρομολόγιο προς Αθήνα, με Ο.Κ.  από τον έλεγχο της Τροχαίας.

Τα λεωφορεία φαίνονται πεντακάθαρα με ελαστικά καλά, αλυσίδες κ.λ.π.

Για τα Α και Β έχω εικόνα προσωπική.

Γ) Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών η μετάβαση έγινε ομαλά.

Η διαμονή ήταν πολύ καλή.

Η περιήγηση – ξενάγηση – διασκέδαση πάρα πολύ καλή, η επιστροφή άριστη.

Εμείς ως γονείς  παιδιού που συμμετείχε στην εκδρομή αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε Δημόσια:

Την Διεύθυνση του Σχολείου  και τους συνοδούς καθηγητές ώστε να χαρίσουν στα παιδιά μας αυτή την υπέροχη   εμπειρία λίγο πριν την δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Το Δ.Σ. των γονέων του σχολείου.

Τα παιδιά για την συμπεριφορά τους.

Το πρακτορείο ταξιδίων “RALLIS TRAVEL“  για την μέριμνα  και τον επαγγελματισμό του ώστε να είναι ΑΣΦΑΛΗΣ η μετάβαση, η διαμονή και η επιστροφή των παιδιών μας.

Συγχαρητήρια σε  όλους.

Σας  ευχαριστούμε 

Βέροια  06/03/2023

Οικ. Πασίδη  Α. Αθανασίου

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή