Ο αριθμός των αθλημάτων στα οποία οι bookmakers προσφέρουν στοιχήματα διευρύνεται συνεχώς. Πολλοί παίκτες προτιμούν τους κλασικούς κλάδους, που σίγουρα περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χόκεϊ και μερικά άλλα. Ταυτόχρονα, το κρίκετ είναι περιζήτητο σε πολλές ασιατικές χώρες και σταδιακά κατακτά την Ευρώπη, ενώ οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα που αξίζει να στοιχηματίσετε είναι:

  • IPL

  • Αυστραλιανό τουρνουά

  • Πρωτάθλημα κομητειών της Αγγλίας

  • Πρωτάθλημα Νέας Ζηλανδίας

Τα δημοφιλή αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του κρίκετ, διακρίνονται από μεγάλο αριθμό έτοιμων προβλέψεων. Οι παίκτες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να επιβεβαιώσουν τα συμπεράσματά τους, αλλά είναι καλύτερο να βασίσουν το στοίχημα στην ατομική τους προετοιμασία πριν από τον αγώνα. Το διαδικτυακό στοίχημα κρίκετ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή. Αρκεί να εκμεταλλευτείτε την προσφορά ενός σύγχρονου bookmaker, που θέτει ευνοϊκές αποδόσεις αλλά και μεγάλα όρια για κάθε αγώνα.

Πώς να αναλύσετε αγώνες κρίκετ;

Για να κάνετε μια ακριβή πρόβλεψη, κάθε σημαντική πτυχή πρέπει να ληφθεί υπόψη. Στο κρίκετ, η προετοιμασία ξεκινά με τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Σε ορισμένα αθλήματα, αυτό το στάδιο είναι μάλλον ένας φόρος τιμής στην παράδοση. Το κρίκετ δεν είναι ένας από αυτούς τους κλάδους. Η ομάδα που είναι αρκετά τυχερή στην κλήρωση αποκτά πραγματικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πρώτη επίθεση, η οποία λαμβάνει χώρα σε ένα νέο γήπεδο χρησιμοποιώντας μια νέα μπάλα, είναι πολύ πιθανό να είναι αποτελεσματική. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους θεατές που βρίσκονται ήδη υπό πίεση στις εξέδρες. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αντικατάσταση της μπάλας πραγματοποιείται μόνο μετά την ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου αριθμού over, για παράδειγμα, 80.

Το καθήκον του batsman θα είναι να χτυπήσει την μπάλα, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο αν το ριμπάουντ προέρχεται από μια επίπεδη επιφάνεια που δεν έχει προλάβει να φθαρεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα που επιτίθεται πρώτη προς τον αντίπαλο κερδίζει επιπλέον ευκαιρίες για την αρχική περίοδο. Μπορεί να κερδίσει βαθμολογικό πλεονέκτημα και να κρατήσει την πρωτοκαθεδρία μέχρι το τέλος του αγώνα.

Όταν στοιχηματίζετε στο κρίκετ, πρέπει να καθορίσετε εκ των προτέρων τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και την πρόγνωση του καιρού. Σε αντίθεση με τους κλάδους όπου οι συναντήσεις γίνονται σε εσωτερικούς χώρους, το κρίκετ παίζεται σε εξωτερικούς χώρους. Οι κακές καιρικές συνθήκες μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του εδάφους και επίσης να αλλάξουν την τροχιά της αναπήδησης, επομένως ο αγώνας συνήθως εγκαταλείπεται αφού αρχίσει να βρέχει. Στην περίπτωση αγώνων που γίνονται στο πλαίσιο δοκιμαστικών τουρνουά, η διάρκεια της συνάντησης μειώνεται σημαντικά.

Γνωρίζοντας ότι μπορεί να βρέχει την ημέρα του αγώνα, ο παίκτης θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Το στοίχημα για τον νικητή αυτού του σταδίου θα πρέπει να είναι μια λογική απόφαση. Οι δοκιμαστικοί αγώνες διαφέρουν σε διάρκεια αρκετών ημερών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η βροχή δεν είναι ασυνήθιστη, επομένως η γνώση της πρόγνωσης του καιρού και των αποτελεσμάτων της κλήρωσης θα διευκολύνει την επιλογή ενός προσωπικού αγαπημένου.

Η έδρα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον αγώνα. Σε κάθε χώρα, η ώρα του ηλιοβασιλέματος ποικίλλει κάπως και μαζί με αυτήν και η διάρκεια του παιχνιδιού. Το κρίκετ παίζεται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, επομένως είναι πιθανό ότι απλά δεν θα μείνει χρόνος για να τελειώσει ο αγώνας λόγω απροσδόκητης βροχής. Εάν γίνονται στοιχήματα σε έναν αγώνα μεταξύ των αγγλικών κομητειών, τότε πρέπει να θυμάστε ότι εδώ ο ήλιος δύει αργότερα, έτσι ώστε οι ομάδες να μπορούν ακόμα να βρίσκονται στο γήπεδο ακόμη και το βράδυ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις λεπτομέρειες θα είναι πιο εύκολο για τους αρχάριους να στοιχηματίσουν σε ένα κερδοφόρο στοίχημα.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή