Με “μούδιασμα” ξύπνησε η Ελλάδα την πρώτη μέρα του Μαρτίου του 2023… Η ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την χώρα και η κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο Πρωθυπουργός μάλλον ήταν μία “τυπική αφορμή” για πολλές εκδηλώσεις να αναβληθούν. Πολλά είναι και τα συλλυπητήρια μηνύματα, ενώ η αγωνία για την τύχη των αγνοουμένων συνεχίζεται…

Μερικές από τις ανακοινώσεις για συλλυπητήρια και αναβολές εκδηλώσεων: 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Βέροιας, λόγω του εθνικού πένθους, αποφασίζουν την αναβολή της εκδήλωσης με θέμα «Εξαρτήσεις-Ο ρόλος της οικογένειας», σήμερα 1-3-23 στο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας. Θα υπάρξει ενημέρωση για την νέα μέρα και τον χώρο πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

***

Μετατίθενται οι Εκλογές του ΤΟΒ – Νέα ημερομηνία: Δευτέρα 6 Μαρτίου

Λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και την κήρυξη τριήμερου Εθνικού Πένθους, η διεξαγωγή της τακτικής γενικής συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας, μετατίθεται για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023.

Συνεπώς, καλούνται τα μέλη του Ομίλου, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν τους σκοπούς του ΤΟΒ, είτε ως μέλη είτε ως υποψήφιοι για το Δ.Σ., να προσέλθουν τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στην γκαλερί Παπατζίκου «Εκτός Χάρτη», ώρα 18:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα (6/3/2023), στον ίδιο χώρο, ώρα 19:00.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν υποψηφιότητα για το 9μελές διοικητικό συμβούλιο, μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947814704 (Πιλιτσίδου Γιάννα).

O Τουριστικός Όμιλος Βέροιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού ατυχήματος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

***

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας ακυρώνεται.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ

***

Συλλυπητήρια του Κώστα Καλαϊτζίδη για την τραγωδία στα Τέμπη  

Η Π.Ε. Ημαθίας συμμετέχει στο εθνικό πένθος για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η Ελλάδα πενθεί, η Ημαθία πενθεί μια ακόμη φορά και η περιοχή της τραγωδίας ξυπνά μνήμες αβάσταχτες για τον τόπο μας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους, είναι μαζί με τους τραυματίες και τους δικούς τους ανθρώπους.

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

***

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 

«Η Ελλάδα θρηνεί το χαμό των συνανθρώπων μας που έφυγαν άδικα στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Η καρδιά και η ψυχή μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν, στους τραυματίες και στους συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων. 

Εκφράζουμε τα βαθιά και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειες των θυμάτων. Ο Δήμος Νάουσας συμμετέχει με βαθιά οδύνη στο τριήμερο εθνικό πένθος και αναβάλλονται προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Είμαστε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Νάουσας  για να προγραμματιστεί άμεσα έκτακτη αιμοδοσία για τους νοσηλευόμενους συνανθρώπους μας» 

***

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή