Ένα αγοράκι μόλις 8 ετών έδρασε ως ενήλικας και κατάφερε να σώσει τη ζωή της μητέρας του το απόγευμα της Τρίτης (28/2/2023).

Πιο συγκεκριμένα, το αγοράκι βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί της, όταν εκείνη είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο την ώρα, που οδηγούσε. Αμέσως, ο 8χρονος πήρε το κινητό τηλέφωνο, κάλεσε το 100, εξήγησε τι είχε συμβεί και μάλιστα κατάφερε να περιγράψει το σημείο, στο οποίο είχαν σταματήσει για να βοηθήσει τις Αρχές να τους εντοπίσουν.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος της γέφυρας του Αξιού στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, όπου έσπευσαν τόσο αστυνομικές δυνάμεις όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο και σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στον 8χρονο γιο της, ο οποίος ενήργησε σαν σύγχρονος ήρωας.

Πηγή: ertnews.gr

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή