Ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική παράταξη με την οποία εκλέχθηκε (“Δικαίωμα για Νέα Βέροια”), η Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Ράλλη, καθώς – όπως η ίδια δήλωσε – θα είναι υποψήφια με τον σημερινό Δήμαρχο, Κώστα Βοργιαζίδη.

Στο θέμα αναφέρθηκε, αρχικά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο επικεφαλής των “Συνδημοτών” Παύλος Παυλίδης, ο οποίος ρώτησε την κα Ράλλη αν η απόφαση για την προσχώρησή της στην παράταξη του Δημάρχου έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αδερφή της προσλήφθηκε στην ΔΕΥΑΒ. 

Η Δήμητρα Ράλλη ανέφερε, απαντώντας: “Η επιλογή να συστρατευθώ με την παράταξη του κ. Βοργιαζίδη ήταν ένα πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του πατέρα μου. Γιατί εγώ ανήκω ιδεολογικά στην παράταξη του κ. Βοργιαζίδη“. 

Στη συνέχεια, τοποθετούμενη στη συζήτηση προ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, ανέφερε:

Θα ήθελα να αναφερθώ στην ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη Δικαίωμα για Νέα Βέροια. Πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή και πρέπουσα κίνηση, από τη στιγμή που στις επερχόμενες εκλογές θα συστρατευθώ, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με την δημοτική παράταξη Δράση με Γνώση, του νυν Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη“. 

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Γιάννη Παπαγιάννη, ως πρώτο επικεφαλής, και τον Δημήτρη Τσανακτσίδη, δεύτερο επικεφαλής, καθώς και τους δημοτικούς σύμβουλους της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε. 

Η Δήμητρα Ράλλη έκλεισε την τοποθέτησή της αναφέροντας: “Σαν Δημοτική παράταξη σταθήκαμε μέχρι τώρα με αξιοπρέπεια, με ομαδικό και ειρηνικό πνεύμα, χωρίς προστριβές και διαφωνίες. Από αυτή τώρα τη θέση, της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, θα συνεχίσω το έργο μου για το καλό του τόπου μας“. 

Ωστόσο, αφού ολοκλήρωση την σύντομη τοποθέτησή της ρώτησε τον Παύλο Παυλίδη αν τον ικανοποίησε η απάντησή της στο ερώτημα που έθεσε. 

Ο κ. Παυλίδης απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως δεν τον ικανοποίησε, διότι δεν απάντησε για την αδερφή της.

Τότε η κα Ράλλη, με εντονότερο ύφος απάντησε: “Δεν σας αφορά! Και έπρεπε, τόσα χρόνια που γνωρίζατε τον πατέρα μου, να μην κάνετε αυτή την ερώτηση. Είναι ντροπή!“.  

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της παράταξης από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε η Δήμητρα Ράλλη, Δημήτρης Τσανακτσίδης, εξέφρασε την χαρά του που συνεργάστηκε μαζί της, την χαρακτήρισε πολύ σοβαρό και αξιόλογο άτομο, αναφέροντας πως η απόφασή της να συνεχίσει με τον κ. Βοργιαζίδη είναι προσωπική και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ίδια για την υποψηφιότητά της. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή