Απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο εργολάβος του βιολογικού καθαρισμού της Βέροιας κ. Γκανάτσιος, καθώς αρνήθηκε να παραβρεθεί ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο, όποτε και αν αυτό χρειαστεί…

Ο Γιώργος Γκανάτσιος και ο γιος του Ανδρέας, οι οποίοι διαχειρίζονται το έργο του βιολογικού, κλήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, καθώς επρόκειτο να συζητηθεί εκ νέου το θέμα του βιολογικού, μετά από σχετικό αίτημα δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας. 

Τελικά αποφασίστηκε να γίνει ειδική συνεδρίαση για το θέμα και αναβλήθηκε, ωστόσο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης μετέφερε την άρνηση του εργολάβου να παραστεί, με την δικαιολογία ότι έχει έρθει αρκετές φορές και ό,τι ήταν να πει το είπε. 

Στο άκουσμα αυτής της πληροφορίες ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, τονίζοντας πως ο εργολάβος οφείλει να έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο όσες φορές χρειαστεί. 

Ομοίως τοποθετήθηκε και η Γεωργία Μπατσαρά, τονίζοντας πως είναι απαξιωτική αυτή η συμπεριφορά προς το Σώμα. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή