Φωτιά έβαλαν στο αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου, πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Δέλλα, το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023. 

Το όχημα βρισκόταν στην πιλοτή της οικοδομής που διαμένει, στον Προμηθέα Βέροιας και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η φωτιά επεκτάθηκε στην οροφή της πιλοτής και το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. 

Η ζημιές έγιναν στο εξωτερικό του οχήματος, το οποίο ήταν για ώρες σταθμευμένο στο σημείο, καθώς και σε παρακείμενη μηχανή, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εμπρησμό. Σχετικές έρευνες έκανε το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.  

Ποιοι και γιατί θέλησαν με τέτοιο τρόπο να επιτεθούν στον κ. Δέλλα είναι άγνωστο, πάντως υπάρχουν οι υποψίες (και μόνον προς το παρόν) ότι σχετίζονται τα σκοτεινά κίνητρα με την πολιτική δράση του. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή