ΔΤ: Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας με απόφαση του προσφέρει Υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Το υλικό αυτό θα παραδοθεί στην οργάνωση “Φαρμακοποιοί του Κόσμου” ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βάσει των υφιστάμενων αναγκών.

Οι φαρμακοποιοί της Ημαθίας παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και συμβάλουν και από τη δική τους πλευρά στην ανακούφιση των πληγέντων, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθεια, ξεπερνώντας ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας.

Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε για να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ανείπωτη τραγωδία.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Ημαθίας

Η Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή