ΔΤ από ΕΛΒ: Η  Τουρκία  και η  Συρία  πενθούν και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που έπληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/02) τη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία, σκορπίζοντας τον θάνατο και  προξένησε μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές.

Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, εκτός από τα κτίρια, πολύ περισσότερο υποφέρουν οι άνθρωποι και κυρίως οι ευάλωτες ομάδες των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο αλτρουϊσμός και η βοήθεια που καλούμαστε να προσφέρουμε είναι:

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, γάλατα και χυμοί).

– Βρεφικές πάνες.

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα.

– Είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες.

– Είδη ατομικής υγιεινής.

– Μάσκες, αντισηπτικά, γάντια.

– Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (Λ. Πορφύρα-1-Πανόραμα Βεροίας) θα δοθούν σε αρμόδιους φορείς για την περαιτέρω διαχείριση και  προώθηση τους στους πληγέντες.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε έμπρακτα τους σεισμοπαθείς  και  να  ανακουφίσουμε σε κάποιο βαθμό  τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Όσοι επιθυμούν, να χαρούν με το να δώσουν κάποια βοήθεια, ας επικοινωνήσουν με το τηλ: 6973556255 ή 6983503676 ή 2331072060.

Με τιμή, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                  Η Γ. Γραμματέας

Χαράλαμπος Καπουρτίδης                  Ευαγγελία Τογκουσίδου

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή