ΔΤ: Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Βέροιας η κοπή της Βασιλόπιτας με την παρουσία τοπικών αρχών, μελών μας, χορευτών μας, συνεργατών και φίλων της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Φάκας, ο οποίος μας μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας, κ. Παντελεήμονα.

Στην Βασιλόπιτα τυχερός ήταν ο Κων/νος Γιούπης και ο Κων/νος Δωρής, οι οποίοι πήραν προσκλήσεις του χορού μας, που πραγματοποιεί η Θρακική Εστία.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βεροίας, κ. Βοργιαζίδης Κώστας, ο βουλευτής κ. Μπαρτζώκας Ανασ., εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Τσαβδαρίδη Λ., οι αντιδήμαρχοι Τσαχουρίδης Αλ., Γρηγοριάδης Καλ., κ. Τζήμα-Τόπη Συρ., από την αντιπεριφέρεια η κ. Καρατζούλα Νίκη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας Καπουρτίδης Χαρ. και  Τουμπουλίδης Νικ., ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς (Η ΒΑΝΤΑ) κ. Ζιάκας Κων/νος.

 Ευχαριστίες οφείλουμε στην κ. Τενεκετζόγλου – Μαλλιάρα  Ανθούλα για την συνεχή προσφορά της, στα μέλη μας, στους χορευτές και φίλους της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή