Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας, το Σάββατο (4/2/2023) στο “Σείριος” στο Μακροχώρι, με τους Γ. Φραντζεσκάκη και Γ. Φρκαγκάκη. Στην αρχή της βραδιάς, παρουσιάστηκαν χοροί από το παιδικό τμήμα, το τμήμα αρχαρίων ενηλίκων και το τμήμα επιδείξεων του Συλλόγου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Στέλιος Αλιγιζάκης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλόγου, κάλεσε τον Δήμαρχο Βέροιας να δώσει τιμητική πλακέτα στο μέλος του Συλλόγου και χοροδιδάσκαλο του παιδικού τμήματος Μαρίνα Νταμπακάκη, για την είσοδό της στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, στην Λάρισα. 

Το “παρών” έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάναντης, ο αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Ιωαννίδης, ως εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Μιχάλης Χαλκίδης και υποψήφιοι του συνδυασμού του, εκπρόσωπος του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα, ενώ στη συνέχεια έκανε “πέρασμα” και ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή