Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος βρέθηκε στην Ημαθία με αφορμή την κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ημαθίας της ΝΔ. 

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Ο  κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υπουργό στην “Βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του“, όπως είπε, ενώ του πρόσφερε την έκδοση της Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και ακολούθησε διάλογος για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή