Ένας άνδρας Ρομά συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πριν την σύλληψη ο συγκεκριμένος άνδρας, μαζί με 2 συγγενικά του πρόσωπα, επιτέθηκαν με βαριοπούλα και κοντάρι κατά των αστυνομικών,  προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος μετά την παροχή ιατρικής φροντίδας σε νοσοκομείο της περιοχής, αποχώρησε. 

Μαζί τον άνδρα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το ένταλμα συνελήφθησαν και τα δύο συγγενικά του πρόσωπα για την επίθεση στους αστυνομικούς, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκαν μία βαριοπούλα και ένα κοντάρι.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή