Απροσπέλαστο θα είναι για αρκετή ώρα το κέντρο της Βέροιας το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023, καθώς μέλη του “Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας”, που εκπροσωπεί μια μερίδα του Αγροτικού κόσμου της περιοχής, θα κάνει μηχανοκίνητη κινητοποίηση στην πόλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας, του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ημαθίας, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.30 π.μ. κινητοποίηση στο κέντρο της Βέροιας με αγροτικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, διεκδικώντας την άμεση επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους (Καταβολή αποζημιώσεων για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις , Ενισχύσεις λόγω της Ουκρανικής κρίσης, Αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ κ.α.)“.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή