ΔΤ: O Σύνδεσμος Φιλολόγων Ημαθίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση της εικονογραφημένης ποιητικής συλλογής της Ρένας Αθανασοπούλου «Τάσεις φυγής σε παράλληλο σύμπαν» που συνοδεύεται από cd, με απαγγελία της ποιήτριας και μουσική του συνθέτη Κώστα Μαργαρίτη. 

στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας  (Έλλης 8)

τη  Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023,  στις 6 το απόγευμα

Ομιλητές:

Ευγενία Καβαλάρη, Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας

Ελένη Αναγνώστου, Μουσικός

Οι δημιουργοί θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από το έργο τους.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του οργανισμού «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα:  www.renavox.gr

Promo video:

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

H εικονογραφημένη ποιητική συλλογή της Ρένας Αθανασοπούλου με τίτλο «Τάσεις φυγής σε παράλληλο σύμπαν» περιλαμβάνει 41 ποιήματα που συνοδεύονται από σκίτσα σχεδιασμένα με κάρβουνο και κλυδωνίζονται θεματικά ανάμεσα στην ερωτική υπέρβαση και τα σύγχρονα αδιέξοδα.

Η συλλογή περιέχει CD με απαγγελία της ποιήτριας και συνθέσεις του μουσικού και πολυοργανίστα Κώστα Μαργαρίτη για να μπορούν οι αναγνώστες να απολαύσουν τα ποιήματα και ηχητικά με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και ατμοσφαιρική τους ερμηνεία. Σημαντική αφορμή για τη δημιουργία του ήταν η επιθυμία να έχουν ολοκληρωμένη πρόσβαση στα ποιήματα και οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή