Με καλεσμένο τον γνωστό αθλητικογράφο και εκδότη της εφημερίδας “Κερκίδα” και του kerkidasport.gr, της μόνης αθλητικής εφημερίδας της Ημαθίας, Βύλλη Γαλανομάτη και παρουσίαση – σχόλια για το ανακοινωθέν ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία, κύλησε η ραδιοφωνική εκπομπή “Λαϊκά και Αιρετικά” του ΑΚΟΥ 996 της Δευτέρας (30/1/2023), με το Νίκο Βουδούρη (δημοσιογράφο και διευθυντή του InVeria.gr και της ψηφιακής εφημερίδας “InVeria“). 

Βύλλυς Γαλανομάτης και Νίκος Βουδούρης έκαναν μια ευρύτερη συζήτηση για την ομάδα της Βέροιας και τα… θεματάκια που προέκυψαν, για την αγωνιστική της παρουσία, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Νωρίτερα, ο Νίκος Βουδούρης παρουσίασε και σχολίασε τα 6 ονόματα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία, την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ιαπωνία, την ψήφο δυσπιστίας στη Βουλή κ.α.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή