ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Ν. Ημαθίας: Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 219434/Α5/2016-ΦΕΚ 4212/Β/27-12-2016 που παραμένει σε ισχύ, η αργία της 30ης Ιανουαρίου, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών εξακολουθεί να ισχύει για τα Φροντιστήρια Μ.Ε. και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται με δεδομένη την κατάργηση της αργίας για τα σχολεία.  Σύμφωνα με την ίδια απόφαση κατά τις ημέρες αργιών και διακοπών τα Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών παραμένουν κλειστά. Δύναται τις ημέρες αργιών και διακοπών να λειτουργούν οι Γραμματείες Φροντιστηρίων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Συνεπώς, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 20223, τα νόμιμα φροντιστήρια Μ.Ε. του Νομού τηρώντας τη νομιμότητα δεν θα κάνουν μαθήματα. Θεωρούμε δεδομένο ότι η νομιμότητα είναι δεσμευτική για όλους και ότι οι αρμόδιοι φορείς θα μεριμνήσουν για την εφαρμογή της. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή