Στο “τοπικό σχέδιο δράσης” για τους Ρομά του Δ. Βέροιας, που συνέταξε η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  αναφέρθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, αναφέροντας επιγραμματικά σε αυτά που καταγράφονται σε αυτό.

Η κα Μπατσαρά αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση, στην διαβούλευση που έγινε με τον εκπρόσωπο των Ρομά της Ημαθίας για τις προτεινόμενες ενέργειες για την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους, ειδικά όσων ζουν σε καταυλισμούς, ενώ προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες να διαβάσουν το κύριο θέμα της ψηφιακής εφημερίδας “InVeria” (φύλλο 42, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023), όπου υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ. 

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή