Ο εφημέριος της Αγίας Παρασκευής της Βέροιας και υπεύθυνος του γραφείου της εξωτερικής ιεραποστολής της Μητρόπολής μας, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νεκτάριος Σαββίδης, πραγματοποίησε ομιλία, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στο Διαβατό, στο Τμήμα Κατήχησης για νέα ζευγάρια – νέους γονείς. Με θέμα : «Η σημασία και η ευθύνη των γονέων».

Ο υπεύθυνος του τμήματος κατήχησης, ο Ιερέας  π. Λάζαρος Μουρατίδης, συνεχίζει το δραστήριο έργο, καθώς μας ενημέρωσε πως και άλλες ομιλίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Το τμήμα κατήχησης για νέα  ζευγάρια – νέους γονείς αλλά και για κάθε νέο που επιθυμεί να κατηχηθεί πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 7μμ στην αίθουσα του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης στο Διαβατό. 

Επιμέλεια κειμένου: Καρασαλίδου Μαρία 

Φωτογραφίες: π. Λάζαρος Μουρατίδης

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή