Την ειδική συνεργάτιδα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, πρώην περιφερειακή σύμβουλο, πολιτεύτρια της ΝΔ (και άλλα πολλά) Νίκη Καρατζιούλα “συλλάβαμε” να συνομιλεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Θεόφιλο Κορωνά και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολο Μούρτη, μετά το τέλος της εκδήλωσης για την υπογραφή της σύμβασης για το νέο Διοικητήριο της Ημαθίας. 

Δεδομένου ότι το όνομα της Νίκης Καρατζιούλα αποτελεί… γρίφο (“τρεις κάλπες, βουλευτικές, περιφερειακές, δημοτικές το 2023 και η Νίκη δεν θα παίξει πουθενά;” σχολίασε σε άλλη φάση υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο), σίγουρα κάθε συνομιλία της τίθεται υπό… έρευνα! 

Ήταν απλώς καλή οικοδέσποινα (υποδεχόταν και αποχαιρετούσε άλλωστε τους καλεσμένους μαζί με τον Κώστα Καλαϊτζίδη) ή έλεγαν και κάτι σχετικό με την κάθοδο του Κορωνά;

Πάντως, από αυτά που ακούσαμε, ο κ. Μούρτης μιλούσε για την απαγόρευση στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να κατέρχονται στις εκλογές ως υποψήφιοι. Ο δε κ. Κορωνάς εξηγούσε πως στο σχήμα που ετοιμάζει κάθε άλλο παρά “μονοδιάστατο” θα είναι. 

Κάτι μας λέει πως οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι πολύ… ενδιαφέρουσες!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή